TECHNISCHE DIENST

Hebo Bouwmachines BV heeft ook een technische dienst.                                  Onze technische dienst houdt zich bezig met de reparatie, het keuren en onderhouden van diverse machines en gereedschappen zoals bijvoorbeeld bouw en personen/goederen liften, bouwkranen, elektrisch handgereedschap, (steen) zaagmachines, compressoren, speciemolens, trilapparatuur, mechanische troffelmachines, bouwaansluitkasten, bouwdrogers, kachels, enzovoort.

In onze ruim opgezette werkplaats welke o.a is uitgerust met de modernste testapparatuur, hebben wij de mogelijkheid om reparaties en keuringen volgens de laatst daartoe gestelde normen zoals bijvoorbeeld de NEN 3140, uit te voeren.
Daarnaast voorziet ons computersysteem er niet alleen in om de periodieke keuring van onze eigen machines en gereedschappen bij te houden maar ook voor onze cliënten kunnen wij op verzoek deze periodieke keuringen uitvoeren en administreren, in dit laatste geval informeren wij onze cliënten en maakt onze technische dienst nadere afspraken voor de keuring(en).

Keuringen
Wij verrichten keuringen aan alle bouwmachines en bouwmaterieel, zoals deze in ons leveringsprogramma voorkomen. Rolsteigers, ladders en trappen
Dit is zowel op afspraak als op contract-basis mogelijk.

Wij keuren bijvoorbeeld:
bouwliften
electrisch handgereedschap: 230 volt machines
electrisch gereedschap: 400 volt machines
ladders en trappen
rolsteigers
hef- en hijsmateriaal

Aanbieding

Neo ratelsleutel set 8-19mm € 69,95 € 49,95
© 2008 - 2019 HEBO BOUWMACHINES | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel